EEN VAKANTIEHUISJE TIJDENS KERST

Sfeervol kerst vieren in Cadzand

Tijdens de kerstperiode is er van alles te beleven in Cadzand, zo is er op het Duinplein een kerstsfeermarkt. Op het plein creëert de stoel van de kerstman een mooi fotomoment en er staan diverse foodtrucks, zo is er eentje met oesters en champagne en eentje met een Yakiniku grill. Wat ook heel leuk is, is de sneukeltoer, een route langs allemaal leuke strandpaviljoens en restaurants, die je wandelend of fietsend kan afleggen. Lees snel verder en reserveer een vakantiehuisje of appartement in de kerstvakantie.

Luxe, comfortabel of gewoon eenvoudig?

Villa Mer biedt huisjes aan zee in alle categorieën aan, van luxe huizen tot simpele appartementen, bij het strand of dicht bij het Zwin! Bij ons kun je terecht met de hele familie, of gezellig met z'n tweeën. Óók tijdens de kerstperiode!

Klik hier om ons aanbod te bekijken

Van dinsdag 27 december 2022 tot en met zaterdag 7 januari 2023 wordt het Duinplein in Cadzand-Bad omgetoverd tot Kerstsfeermarkt. Deze is gratis toegankelijk en dagelijks geopend. Tussen feestelijk verlichte kerstbomen staan diverse foodtrucks opgesteld. Hier kun je in een sfeervolle omgeving genieten van lekker eten en drinken zoals warme wafels, glühwein, kleine gerechten van de Yakitori barbecue, oesters en champagne, flammkuchen, erwtensoep, koffie, thee, diverse drankjes en nog veel meer.

Maak leuke foto’s van elkaar op de prachtig verlichte troon van de kerstman als blijvende herinnering van je bezoek aan Cadzand! Ook de winkeltjes aan het Duinplein zijn geopend in de kerstvakantie. De Sneukeltoer wordt  op dezelfde dagen georganiseerd als de kerstsfeermarkt. Alle informatie hierover krijgt u bij het inchecken.