EEN VAKANTIEHUISJE TIJDENS KERST

Sfeervol kerst vieren in Cadzand

Tijdens de kerstperiode is er van alles te beleven in Cadzand, zo is er op het Duinplein het Midwinterfest. Er staan dan diverse foodtrucks en er zal op meerdere dagen live muziek aanwezig zijn. Vergeet ook zeker niet een foto te maken op de stoel van de kerstman voor een leuke herinnering aan de vakantie in Cadzand Wat ook heel leuk is, is de Midwinterroute, een route langs allemaal leuke strandpaviljoens en restaurants die geopend zijn in de tweede helft van de kerstvakantie. Je kunt deze route wandelend of fietsend afleggen. Lees snel verder en reserveer een vakantiehuisje of appartement in de kerstvakantie.

Ruim aanbod

Villa Mer biedt huisjes aan zee in alle categorieën aan, van luxe huizen tot simpele appartementen, bij het strand of dicht bij het Zwin! Bij ons kun je terecht met de hele familie, of gezellig met z'n tweeën. Óók tijdens de kerstperiode en oud en nieuw!

Doorzoek alle accommodaties

Kijk hier voor last minutes

Midwinterfest

In de kerstvakantie wordt het Duinplein in Cadzand-Bad omgetoverd tot het Midwinterfest. Deze is gratis toegankelijk en dagelijks geopend in de tweede helft van de kerstvakantie. Tussen feestelijk verlichte kerstbomen staan diverse foodtrucks opgesteld. Hier kun je in een sfeervolle omgeving genieten van lekker eten en drinken zoals warme wafels, glühwein, oesters en champagne, flammkuchen, erwtensoep, koffie, thee, diverse drankjes en nog veel meer.

Maak leuke foto’s van elkaar op de prachtig verlichte troon van de kerstman als blijvende herinnering van je bezoek aan Cadzand! Ook de winkeltjes aan het Duinplein zijn geopend in de kerstvakantie.

bekijk de evenementenkalender voor meer informatie

Midwinterroute

In en rond Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp wordt tijdens de kerstvakantie de Midwinterroute uitgestippeld. Je kunt deze route te voet of met de fiets afleggen. Je vind op de route de geopende restaurants en strandpaviljoens tijdens de tweede helft van de kerstvakantie. U kunt bij deze bedrijven genieten van een hapje en een drankje.

bekijk de evenementenkalender voor meer informatie