Investeren in vastgoed

nieuwbouwprojecten aan zee

Het is een bekend gegeven dat investeren in vastgoed u zeer waarschijnlijk meer oplevert dan een spaarrekening. De kans is dus aanwezig dat u op deze website terecht bent gekomen omdat u interesse heeft in de aanschaf van onroerend goed. Met onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk helpen wij u graag op weg door u in contact te stellen met specialisten die u hierbij van dienst kunnen zijn. Overweegt u vervolgens om uw woning ook recreatief te gaan verhuren? Dan is Villa Mer graag uw partner!

Nieuwbouwprojecten

in Marbella of Cadzand

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of een goede vastgoedinvestering in Spanje?

Dan raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Las Casas. Deze organisatie is actief in de regio rond Marbella aan de Costa del Sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het gehele jaar door iets te beleven valt. Zeg maar ‘het Saint Tropez van Spanje’. Las Casas volgt meer dan 200 nieuwbouwprojecten en heeft toegang tot de meeste bestaande vakantiewoningen en appartementen. Hun lokale kennis stelt hen in staat de beste projecten te selecteren. Zij werken alleen met ontwikkelaars met een betrouwbare reputatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, professionele service en correcte after sales.

Las Casas

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of vastgoedinvestering in Cadzand?

Dan raden wij u aan om onderstaande projecten te bekijken. Het betreft allemaal nieuwbouwprojecten in en rond Cadzand. De laatste jaren maakt Cadzand een enorme ontwikkeling door. Cadzand ondergaat een metamorfose van gezellige familiebadplaats tot heilzame luxe badplaats. Veelal betreft het hier de ontwikkeling van luxe appartementen die zowel geschikt zijn voor eigen gebruik als voor toeristische verhuur. Eén van deze projecten is bijvoorbeeld Duinhof Noord dat in samenwerking tussen Compagnie Het Zoute uit Knokke en Van der Poel uit Terneuzen ontwikkeld wordt. Bij de entree van Cadzand, direct achter de duinen verrijst een appartementencomplex met luxe appartementen voor de toeristische verhuur en voor eigen gebruik. Oplevering in 2026.

Bij interesse wordt u verder geïnformeerd door een in aankoop gespecialiseerde makelaar met veel lokale kennis. Als u het vastgoed ook toeristisch wilt gaan verhuren helpt Villa Mer u hierbij. Neem voor informatie en advies contact met ons op.

Versluys Groep Compagnie het Zoute C-sight Cadzand Duinhof Noord