Kan ik medische hulpmiddelen huren?

Tijdens mijn vakantie in Cadzand

Ja natuurlijk! En net alle plezier helpen wij je bij het bestellen van een rolstoel, douchestoel, rollator of iets anders. Want we snappen dat je in je vakantiehuis met hetzelfde gemak als thuis gebruik wilt maken van de douche, het toilet, het bed en alle andere voorzieningen. Medische hulpmiddelen zoals een rollator, douchestoel, rolstoel enzovoorts kunnen wij daarom bij aankomst klaar laten zetten bij de receptie of het vakantiehuis. Hiervoor werken wij samen met Multihoek Zorgshop.

Wist u trouwens dat u ook een Scootmobiel kunt huren tijdens uw vakantie? Deze is te bestellen bij Neptunus fietsverhuur in Cadzand. En wist u dat er bij diverse strandpaviljoens in Cadzand ook speciale rolstoelen voor op het strand beschikbaar zijn?

Rolstoel strand

Mulithoek Zorgshop

Onze samenwerkingspartner Multihoek zorgshop is leverancier van een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor (medische) zorg en comfort voor jong en oud in Cadzand en Zeeuws Vlaanderen. Je kunt zelf je bestelling plaatsen bij Mulithoek. Of je kunt tijdens of na het maken van je reservering van je vakantiehuis of appartement aan Villa Mer in Cadzand-Bad vragen om dat voor je te doen. De kosten worden dan aan je doorberekend.

Multihoek zorgshop kan je van dienst zijn bij het huren van diverse hulpmiddelen die u tijdelijk nodig heeft zoals een hoog laag bed, matras, rolstoel, looprek, rollator, elleboogkrukken, douchestoel of douchekruk, toiletstoel en meer. Kijk voor de mogelijkheden op www.multihoekzorgshop.nl

Contactgegevens Multihoek zorgshop:

Hoofdstraat 7 4564 AM Sint Jansteen

Brouwerijstraat 16 4501 CP Oostburg

0031 (0) 117-308497 (Voor heel Zeeuws Vlaanderen)

info@multihoekzorgshop.nl

www.multihoekzorgshop.nl