watersporten in Cadzand

4 spetterende tips van Villa Mer

Cadzand is een populaire vakantiebestemming onder watersporters. Maar ook als je geen ervaren watersporter bent, is er genoeg te beleven op het water! Je kunt zeilen, kiten en golfsurfen op de Noordzee. Maar ook suppen op rustig water, iets meer landinwaarts. Bekijk hieronder onze tips.

Cadzand bad jachthaven zeilboot

1. Zeilen

De jachthaven van Cadzand-Bad is een getijdehaven. Boten kunnen er altijd in- en uitvaren. Maar het water stijgt en daalt het water maar liefst 4 meter! In de haven kun je tegen betaling meevaren met een zeilboot of zelf een zeilboot huren. Informeer bij Team Villa Mer als je een zeilboot wilt huren! Zij helpen je graag verder.

Suppen cadzand

2. Suppen

Suppen, dat is staand op een surfboard paddelen door de natuur. Er kan gesupt worden op een kanaal in de buurt van Cadzand. Dit is vlak water zodat het gemakkelijk is om met jong en oud het water op te gaan. Het board is heel stabiel. De kans dat je in het water valt is erg klein (in vergelijking met suppen op de zee)!

meer informatie
Cadzand bad golfsurfen

3. Golfsurfen

Ook golfsurfen doen wij in Cadzand! Met regelmaat hebben we mooie en leuke golven staan, perfect om de eerste ervaring als golfsurfer op te doen! Plezier gegarandeerd. En de kans is groot dat het je na de eerste les al lukt om je eerste golfje te pakken. Het gevoel van een golf die jou en je surfplank oppakt is magisch en vergeet je niet snel.

meer informatie
Strandsport

4. Kitesurfen

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie. Ervaar de wind in je haren en de zilte smaak van het water. Daarna kunt u met voldoening en hernieuwde energie van deze nieuwe ervaring genieten.

meer informatie