Welkom in uw nieuwe tuin!

Vakantiehuizen met een tuin

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantie aan de Zeeuwse kust in een huis met een tuin waar de kinderen kunnen spelen op het gras, de honden los kunnen lopen en u met het hele gezin gezellig kunt barbecueën op uw eigen terras? Zoek niet verder, hier bij Villa Mer hebben wij de perfecte vakantiewoning met tuin voor u.

Bekijk hier alle vakantiehuizen met een tuin.

Bekijk hier alle vrijstaande vakantiehuizen met een tuin.

Of bekijk onderstaande tips:

ZEEWINDE | ESDOORNSTRAAT 18

Zeewinde is een sfeervolle vakantiewoning in de Esdoornstraat in Cadzand-Bad, een rustige straat met vele voorzieningen op 350 meter wandelafstand. Deze vakantiewoning heeft een riante tuin met een eigen Jeu de Boules baan. U kunt hier terecht voor een middagje zonnebaden, of tot laat in de avond blijven zitten op het ruime terras.

Bent u ook geïnteresseerd in deze populaire vakantiewoning met riante groene tuin? Klik dan voor meer informatie en het maken van een reservering op deze link.

SINCFAL 8

Sincfal 8 is een vakantiewoning gelegen in een rustige wijk omringt door de natuur, geschikt voor 6 personen. De woning heeft een prachtig aangelegde tuin inclusief een terras met eettafel. De tuin heeft een vrij uitzicht op de natuur en ligt achter de duinen waar u kilometers aan wandel en fietspaden heeft.

Op slecht 500 meter wandelafstand van alle voorzieningen is dit vakantiehuis de perfecte plek voor uw vakantie. Bent u ook geïnteresseerd in dit populaire vakantiehuis met een groene tuin? Klik dan voor meer informatie en het maken van een reservering op deze link.

TIN TIN IN CADZAND | KOOLSE HOEVE 1B

Tin Tin is een ruime vakantiewoning in boerderij stijl met een modern interieur. De vakantiewoning ligt gelegen in de Koolse Hoeve in het centrum van Cadzand-Dorp. Dit vakantiehuis is de perfecte plek om in privacy tot rust te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Met een vrij uitzicht over het platteland kunt u kilometers ver kijken. De Koolse Hoeve heeft veel ruimte voor activiteiten. Er een aangelegde Jeu de Boules baan en heeft meters aan grasveld waar vrij kan worden bewogen.

Met de pizzeria tegen over de straat is dit het perfect huis voor uw vakantie aan de Zeeuwse kust. Bent u ook geïnteresseerd in dit populaire vakantiehuis met een tuin? Klik dan voor meer informatie en het maken van een reservering op deze link.