Fietsen

in Cadzand

Cadzand is een perfect vertrekpunt voor lange en korte fietstochten. U vanuit Cadzand het West Zeeuws Vlaamse binnenland intrekken en genieten van groene polders, landweggetjes en vergezichten. Of fiets door de duinen naar Breskens om een visje te eten in de haven. De andere kant uit fietst u langs Natuurgebied het Zwin. Richting de Belgische Badplaats Knokke. De handige Fietskaart die u krijgt bij aankomst in Cadzand wijst u de weg.

fietsen_duinen_fietspad_cadzand

Fietskaart 'West Zeeuws Vlaanderen en Zwinstreek'

Met de fietskaart voor West Zeeuws-Vlaanderen inclusief de Zwinstreek stelt u aan de hand van fietsknooppunten zelf de mooiste routes samen. De kaart bevat handige fietsknooppunten en toffe themaroutes. Volg één of meerdere routes en ontdek 'De verborgen plekjes van Zeeuws-Vlaanderen'. Er is bijvoorbeeld de Uiensoeproute (35 kilometer), de Meertjeslandroute (56 kilometer) en de Zwindelta route van 45 kilometer. De fietskaart West Zeeuws Vlaanderen inclusief de Zwinstreek is gratis verkrijgbaar bij de receptie van Villa Mer. U krijgt de kaart bij het inchecken.

Wilt u een fiets huren tijdens uw vakantie? Dat kan, lees hier meer informatie.

Fietspad

FIETS TIPS

DIT ZIJN EEN PAAR LEUKE PLEKKEN OM NAAR TOE TE FIETSEN DEZE ZOMER.

  • In de Marolleput Dit leuke plekje heeft ook een super fijne theetuin waar u lekker kunt genieten van een bakje thee en een lekker stukje taart.
  • Groede podiumHet groede podium is een gezellig park met een leuke buitenwater speeltuin en veel bunkers uit de oorlog die je kunt bezoeken. Ook is hier een leuk terrasje waar u wat te eten en drinken kunt halen. Maar ook zijn hier leuke diertjes.
  • Bezoekerscentrum het Zwin Het Zwin is een mooi groot natuurpark waar u met de fiets mooie tochten doorheen kunt maken. Er zijn hier veel mooie vogels die u onderweg kunt zien!