Gravelbiken door het Zeeuws-Vlaamse land

sportieve vakantie in Cadzand

Bent u tijdens uw vakantie aan de Zeeuwse kust op zoek naar wat avontuur waarbij u tegelijkertijd wat meer ziet van de omgeving? Zoek niet verder. Wij hebben voor u een paar prachtige routes gevonden die het optimale uit uzelf èn uw gravel bike halen. Boek uw vakantiehuis of appartement met afsluitbare fietsenberging bij Villa Mer Vakanties. Bij het inchecken krijgt u nog meer gravel bike tips.

Neptunus Tweewielers

Neptunus Tweewielers

Van plan om een dagje te gaan Gravel Biken maar nog niet de juiste benodigdheden? Geen probleem, hiervoor kunt u altijd langs de fietsenwinkel gelegen op het Duinplein. Een fiets huren of kopen? Geen probleem, ook verkopen ze fietsbellen, losse onderdelen en beschermende kleding.

www.neptunustweewielers.nl

Gravel Biken route

Cadzand-Bad - Duinbergen

Deze 37 Km lange route gaat langs meerdere dorpjes aan de Zeeuwse kust en neemt u zelfs mee over de grens.

Deze route duurt ongeveer 3:45 uur en heeft een hoogte verschil van 15 meter. Voor meer informatie over de route en om hem te downloaden klik dan op de link hier onder.

https://nl.wikiloc.com/routes-gravel-bike/cadzand-bad-duinbergen-143770993

Gravel Biken route 3

Gravelbike lus Brugge, Sluis, Cadzand, Heist

Deze 73 Km lange route neemt u voor een groot deel mee over de grens naar onder andere Knokke, Brugge en Moerkerke waarna u weer de terugkeert maakt over de grens langs Sluis en Retranchement. Voor meer informatie over deze route kunt u kijken in de link hier onder.

www.routeyou.com/gravelbike-lus-brugge-sluis-cadzand-heist