Cadzand-Bad Centrum

Dichtbij restaurants, winkels en het strand

Het centrum van Cadzand-Bad is smal en lang. Het strekt zich uit van oost naar west over een lengte van ongeveer 1,5 kilometer. Boulevard de Wielingen loopt dwars door het centrum van Cadzand-Bad, onderlangs de duinen. Deze lange straat begint bij duinovergang Badhuis en loopt tot aan de jachthaven van Cadzand. Via de diverse duinovergangen aan Boulevard de Wielingen komt u na een korte wandeling op het strand. Halverwege Boulevard de Wielingen ligt het Duinplein. Hier zijn meerdere faciliteiten zoals winkels, restaurants, een supermarkt en barretjes aanwezig. Vanuit het centrum van Cadzand-Bad is het strand is altijd dichtbij. In een deel van de straten moet met een parkeervergunning worden geparkeerd. Villa Mer helpt u hierbij als u heeft geboekt.

Villa Mer Vakantiehuizen en vakantie appartementen in het centrum van Cadzand-Bad

De vakantiewoningen en appartementen die Villa Mer verhuurt in het centrum van Cadzand-Bad hebben een balkon of een tuin. Door de centrale ligging heeft u alles bij de hand. De vakantiewoningen en appartementen in Cadzand-Bad Centrum West liggen dicht bij het levendige Duinplein. Cadzand-Bad Centrum Oost is iets verder weg van de meeste winkeltjes en restaurantjes Maar ook hier zijn alle voorzieningen op loopafstand.

Bekijk hieronder alle vakantiewoningen die Villa Mer verhuurt in het centrum van Cadzand-Bad. U kunt direct online reserveren.

Zoek en boek

een vakantiehuis of appartement in het centrum van Cadzand-Bad