Verhuurkantoor in Cadzand

Wat is Villa Mer Vakanties?

Villa Mer is een verhuurkantoor in Cadzand-Bad aan Boulevard de Wielingen 7a. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen er terecht voor het huren van een vakantieappartement of vakantiehuis. Villa Mer bemiddelt tussen eigenaren van vakantiewoningen en gasten die deze woning willen huren. Het bedrijf heeft ruim 50 vakantieaccommodaties in beheer. Bekijk ons aanbod. Wilt u uw vakantiehuis of appartement verhuren via Villa Mer? Klik dan deze link aan voor meer informatie.

Wil je meer weten over ons? Lees hieronder 5 leuke feitjes! Hartelijke groeten, Bianka en Martijn Anderson

1. Wie of wat is Team Villa Mer?

Verhuurkantoor Villa Mer in Cadzand wordt geleid door Bianka en Martijn Anderson. Bianka is verantwoordelijk voor de receptie. Dat wil zeggen de communicatie met gasten en huiseigenaren, het verwerken van reserveringen en de coördinatie van de schoonmaak. Martijn is verantwoordelijk de marketing. En dan met name het reserveringssysteem, de website, het prijsbeleid, de promotie en de kwaliteitsbewaking. Team Villa Mer bestaat verder uit professionals die Bianka en Martijn behulpzaam zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

2. Waar is het kantoor van Villa Mer?

Het kantoor van Villa Mer Vakanties is gevestigd in het Duinhof gebouw aan Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad. Met het kantoor als uitvalsbasis zorgt Team Villa Mer er 7 dagen per week voor dat de gasten kunnen genieten van een super vakantie. Vanuit hier worden de marketing werkzaamheden uitgevoerd en worden de medewerkers van de schoonmaak en onderhoud aangestuurd. In het kantoor heeft ook de receptie van Villa Mer een plaatsje gevonden.

3. Waar is de receptie van Villa Mer?

De receptie van Verhuurkantoor Villa Mer vind je aan Boulevard de Wielingen 7a in Cadzand-Bad. Gasten halen er hun sleutel op en krijgen er leuke tips voor uitstapjes in de omgeving. Ook helpt de receptie je graag op weg bij het reserveren van een activiteit zoals Suppen of het huren van een fiets. De receptie is ook de plek waar de huiseigenaren die hun huis via Villa Mer verhuren van harte welkom zijn voor het stellen van een vraag of het maken van een praatje.

4. Welke huizen en appartementen kan ik huren?

Verhuurkantoor Villa Mer verhuurt meer dan 50 vakantiehuizen en appartementen in en rond Cadzand. De huizen zijn eigendom van particuliere eigenaren. Ieder huis is uniek en met veel zorg ingericht door de eigenaar. De huizen variëren van gewoon eenvoudig tot super luxe. Op de website van Villa Mer kun je heel makkelijk filters instellen zodat je het vakantiehuis kunt vinden dat bij jou past!

5. Zijn de huisjes en appartementen van Villa Mer schoon?

Wij vinden het heel erg belangrijk dat je vakantiehuis of appartement schoon is! Dat willen wij zelf ook als wij op vakantie gaan. Gelukkig beoordelen onze gasten de schoonmaak met een hoog rapport cijfer. En als er iets toch niet in orde is (wat gelukkig bijna nooit gebeurt) dan komen wij direct naar je toe om het op te lossen!

Wist je dat ...

... je in het logo van Villa Mer de golfbrekers van Cadzand kunt zien (die houten palen op het strand)?

... meer dan 90% van de reserveringen online wordt gemaakt via www.villamer.nl?

... de meeste gasten 's-avonds en soms zelfs 's-nachts hun vakantie boeken op onze website?

... wij per jaar meer dan 20 kilometer aan toiletpapier meegegeven aan onze gasten?

... wij zelf ook heel erg graag op vakantie gaan en dus heel goed snappen wat gasten belangrijk vinden?

Wilt u een vakantiehuisje of appartement voor een fijne strandvakantie in Cadzand-Bad huren? Bekijk ons aanbod. Wilt u uw vakantiehuis of appartement verhuren via ons verhuurkantoor in Cadzand? Klik dan deze link aan voor meer informatie.