Wat te doen in Zeeland?

Zeven leuke uitstapjes vanuit Cadzand

Cadzand ligt in de de provincie Zeeland. Op het vaste land dat grenst aan België. Dit stukje van Zeeland heet Zeeuws-Vlaanderen. Daar is zoveel leuks te doen, daar kunnen we wel een hele eigen pagina over vullen (dus dat hebben we dan ook gedaan, lees hier verder over Zeeuws Vlaanderen). Wil je de Zeeuwse eilanden verkennen vanuit Cadzand? Op de fiets, met de auto of per boot? Welke dorpjes in Zeeland zijn leuk? Welke stadjes kan je bezoeken in Zeeland? Hieronder verklappen wij je onze favoriete uitstapjes in Zeeland die je makkelijk met de fiets (en de boot!) vanuit Cadzand kunt ondernemen. Lees snel verder.

Twee leuke stadjes om te bezoeken in Zeeland (plus de Delta werken!)

Middelburg vill amer

MIDDELBURG

MIDDELBURG IS EEN LEUKE STAD WAAR U ENORM VEEL KUNT DOEN, U KUNT LEKKER OP EEN TERRASJE ZITTEN MAAR OOK EEN MIDDAGJE SHOPPEN IN DE DRUKKE WINKELSTRAAT.

  • Sjakie´s chocolade museum Houd u van een lekker stukje chocola? Neem dan een kijkje in dit leuke chocolade museum waar u kan zien hoe chocolade word gemaakt beginnend bij de Cacaoboon!
  • Glow golf Glow golven in Middelburg is een super leuke activiteit waarbij u stapt in de jungle tussen de dieren, en de banen zijn glow in the dark!
  • Galerie TGalerie t is een leuke plek waar u kunstwerken kunt bewonderen van verschillende artiesten. Ook kunt u hier zelf een kunstwerk kopen.
Vlissingen

VLISSINGEN

VLISSINGEN IS EEN LEUKE STAD MET EEN MOOIE BOULEVARD MET UITZICHT OP DE NOORDZEE, HIER KUNT U DE SCHEPEN PRACHTIG VOORBIJ ZIEN VAREN.

  • MuZEEumIn dit vernieuwde museum kun je genieten van maritieme topstukken en archeologische vondsten, ook zij er interactieve spellen en videoanimaties.
  • Reptielenzoo IguanaMet meer dan 600 reptielen, amfibieën en insecten.
  • DOCKDit entertainment center zit vol met leuke activiteiten. Zo kan u hier bijvoorbeeld naar een Trampolinepark en lasergamen.
  • Bellamypark Een gezellig plein met veel restaurantjes en terrasjes en een gezellige sfeer, ga hier vanaf Cadzand lekker met de fiets naartoe! Dit is een mooie fietstocht over de duinen langs het strand en daarna met de boot vanuit Breskens.
  • Museumschip MercuurDit schip is opengesteld en word nu gebruikt als museum. u kunt deze bezoeken en er veel informatie uit halen, Ook mag u achter de schermen kijken!
Vrouwenpolder

Delta werken

VANAF HET STRAND VAN VROUWENPOLDER ZIE JE DE DELTAWERKEN AL LIGGEN. OOK ZIE JE NEELTJE JANS. NEEM DAAR VOORAL EEN KIJKJE!

  • Neeltje Jans Neeltje Jans is een zeer informatief park. je kunt hier veel dingen beleven die gericht zijn op de deltawerken en de watersnoodramp. Zo heb je hier bijvoorbeeld een windturbine waarin je voelt hoe hard het waaide die nacht. Maar ook is er binnen een expositie en buiten een mooie roofvogelshow!
Duinhof V 14 cadzand bad

Last minute vakantie in Zeeland

Wil je last minute op vakantie naar Zeeland om te genieten van de zee, het strand en de mooie stadjes en dorpjes? Kijk welke vakantiehuizen en appartementen het verhuurburo Villa Mer in Cadzand nog te huur heeft. Welke huisjes zijn nog vrij in Zeeland? En welke appartementen zijn nog vrij in Zeeland? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.