De Noordzeekust van Cadzand

In Cadzand is de Noordzee altijd dichtbij

Cadzand is een echte kustplaats. Bezoek de kilometers lange stranden waar u kunt genieten van een hapje en drankje bij de diverse strandpaviljoens.

Kijk hieronder voor leuke activiteiten die u kunt doen aan zee èn onze verblijfstip voor een strandvakantie! Graag tot ziens in de badplaats Cadzand aan de Noordzee!

141 MG 3963

Watersporten

De Noordzeekust van Cadzand is de perfecte plek voor een dagje op het water. We hebben hier verschillende bedrijven die materialen verhuren en lessen aanbieden.

Kijk voor meer informatie over watersporten hier

DJI 0035

Jachthaven

De perfecte plek om een dagje door te brengen in Cadzand is bij de Jachthaven. Deze jachthaven is één van de weinige getijdehavens aan de Nederlandse Noordzeekust. Er zijn in de buurt onder andere een café, restaurants en strandpaviljoens. Voor het huren van een bootje kunt u kijken op de website van Jachthaven Cadzand.

visserij_museum_breskens

Visserij museum

Niet in Cadzand maar toch heel leuk. Je komt hier van alles te weten over de Noordzee en de visserij geschiedenis. Kijk voor meer informatie op deze pagina of bezoek de website van Het Visserij Museum in Breskens.

Verblijftip

Luxe appartement badhuis cadzand

DUNES | BOULEVARD DE WIELINGEN | BADHUIS

Dit appartement op de duinen is de perfecte plek als u opzoek bent naar een vakantiewoning dichtbij de Noordzee. Het is geschikt voor 2 personen en is onder design ingericht. Dit appartement heeft een grote open woonkamer met veel licht inval en meerdere balkons met uitzicht op zee. Bij dit appartement krijgt u een eigen privé parking en kunt u gebruik maken van de inhouse wellness met zwembad en sauna.

Meer info en boeken