Winkels in Cadzand

inkopen doen tijdens uw vakantie

Cadzand-Bad heeft een klein winkelcentrum waar u terecht kunt voor de hoogst noodzakelijke boodschappen. Ook voor leuke souvenirs, mooie kleding en hippe assesoires kunt u er terecht. De winkels liggen geconcentreerd rond het Duinplein. In Cadzand-Dorp zijn geen winkels. In de stad Oostburg (ongeveer 5 kilometer van Cadzand) vindt u diverse grotere supermarkten. Maar ook in Cadzand kunt u heel goed terecht voor al uw (verse) dagelijkse boodschappen. De winkels zijn in de zomer 7 dagen per week geopend. Een overzicht van alle winkels ziet u op www.cadzand.life. Een overzicht van een aantal winkels in Cadzand leest u hieronder.

SAM 9986

SPAR SUPERMARKT

In de SPAR supermarkt in Cadzand kunt u dagelijks terecht voor uw verse boodschappen zoals groenten, fruit, vleeswaren en vers afgebakken brood.

winkelen_in_cadzand

SEATRENDZ

Seatrendz is een winkel op het duinplein met verschillende dingen zoals woon decoratie, beachwear, een afdeling met drogisterij producten, verder ook bad producten en leuke sierraden.

Neptunus_fietsverhuur

NEPTUNUS

Neptunus is een winkel waar u allerlei fiets spullen kunt kopen, ook kunt u hier fietsen huren. Ze hebben hier ook leuke fiets karren waar u met 4 personen door Cadzand mee kunt rijden.

GIFTSHOP CADZAND SCHELPENWINKEL

GIFTSHOP CADZAND/ SCHELPENWINKEL

De Giftshop in Cadzand is een leuke kleine souvenirs winkel die u kunt vinden op het duinplein. Je kunt hier ook een echte Megladon tand bekijken en een mooie Doopvontschelp.

Esclusa_mode_cadzand

ESCLUSA MODE

Eslcusa mode is een kledingboutique in Cadzand-Bad, hier kunt u leuke trendy dameskleding.

Delica_licious

DELICA LISIOUS

Bij delica licious kunt u veel lekkere dingen halen zoals; Vleeswaren (barbequevlees), kazen, wijnen en ook nog andere hapjes.

Quaars

TERENCE ZAHN

Bij deze viswinkel op het Duinplein kunt u heerlijke verse vis halen, Of u kunt hier een lekker stukje vis eten. Ook hebben ze hier huisgemaakte salades, soepen en maaltijden.

GOODIES

GOODIES

Goodies is een grote drogisterij in cadzand, ze hebben hier van alles zoals bijvoorbeeld: shampoo, nacht/dag cremé en verzorging voor lichaam.