Winkels in Cadzand

inkopen doen tijdens uw vakantie

Cadzand-Bad heeft een klein winkelcentrum waar u terecht kunt voor de hoogst noodzakelijke boodschappen. Ook voor leuke souvenirs, mooie kleding en hippe assesoires kunt u er terecht. De winkels liggen geconcentreerd rond het Duinplein. In Cadzand-Dorp zijn geen winkels. In de stad Oostburg (ongeveer 5 kilometer van Cadzand) vindt u diverse grotere supermarkten. Maar ook in Cadzand kunt u heel goed terecht voor al uw (verse) dagelijkse boodschappen. De winkels zijn in de zomer 7 dagen per week geopend. Een overzicht van alle winkels ziet u op www.cadzand.life. Een overzicht van een aantal winkels in Cadzand leest u hieronder.

Levensmiddelen

In de SPAR supermarkt in Cadzand kunt u dagelijks terecht voor uw dagelijkse verse boodschappen zoals groenten, fruit, vleeswaren en vers afgebakken brood. Zowel in Cadzand-Bad als Cadzand-Dorp is een verse bakker. Delicalicious is de traiteur van Cadzand-Bad met heerlijke broden, kaas, vleeswaren en maaltijden. Bij de viswinkel op het Duinplein koopt u dagelijks verse vis.

Souvenirs

U hoeft niet met lege handen naar huis! In Cadzand kunt u onder andere bij SeaTrendz leuke souvenirs kopen. Ook bij de Giftshop Cadzand zijn grappige en mooie cadeautjes te koop. Bijzonder is de grote schelpencollectie (inclusief haaientanden) in de Giftshop! Bij Sundays zijn trendy design assesoires te koop. Al deze winkels vindt u op het Duinplein van Cadzand-Bad.