Kortlopende Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat een geboekte vakantie niet door kan gaan of dat u halverwege uw vakantie terug naar huis moet door bijvoorbeeld door een ernstige ziekte. Daarom kunt u via Villa Mer een annuleringsverzekering afsluiten. Dat is ideaal. Want deze geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Er is meer verzekerd dan u denkt

Veel mensen weten niet dat ook bij zwangerschap, nieuwe baan of scheiding beroep gedaan kan worden op annuleringsverzekering, maar associëren een annuleringsverzekering alleen met ziekte of overlijden.

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen

  • Ook voor lastminuteboekingen
  • Ook voor als u de vakantie moet afbreken
  • Een annuleringsverzekering is niet alleen voor ziekte of overlijden

Belangrijk!

Voor een optimale dekking van uw annuleringsverzekering, is het belangrijk dat u deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie (zie ook artikel 9.2.5. van de polisvoorwaarden).

Wat kost het?

De kosten bedragen 5.5% premie over de huursom, € 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelastingen. Rekenvoorbeeld: als de kale huursom van uw accommodatie € 1.000,- bedraagt, dat betaalt u voor de annuleringsverzekering € 70,79.

Hoe een verzekering afsluiten

  • Wanneer u uw vakantie online, per email of per telefoon boekt, heeft u de mogelijkheid om direct een verzekering toe te voegen.
  • Bel of mail Villa Mer als u op een later tijdstip alsnog een annuleringsverzekering wilt toevoegen (dat moet dan wel binnen 7 dagen zijn na het boeken van de vakantie, zie hierboven)
Polisvoorwaarden Verzekeringskaart