Voogdt Verhuur

verhuurkantoor in Cadzand-Bad

Voogdt Verhuur was tot en met 2021 een vertrouwde naam in Cadzand-Bad voor de verhuur van vakantiehuizen en appartementen. Het bedrijf werd geleid door Adriaan en Brenda Voogdt. Het bedrijf onderscheidde zich met een hele goede service aan de gasten en eigenaren waarvan zij woningen verhuurden. In 2022 zijn Adriaan en Brenda gestopt met Voogdt Verhuur. Martijn en Bianka Anderson hebben onder de naam Villa Mer de bedrijfsactiviteiten van Voogdt Verhuur voortgezet. Omdat veel trouwe gasten hier nieuwsgierig naar zijn, zetten wij hieronder wat foto's onder elkaar.

Logo van Voogdt Verhuur

Het logo van Voogdt Verhuur was op veel plekken in Cadzand te zien. Het hing immers op alle huizen die door Voogdt Verhuur verhuurd werden. Het is ontworpen door drukkerij Durenkamp uit Aardenburg.

Kantoor van Voogdt Verhuur

Het kantoor van Voogdt Verhuur was gevestigd aan de Duinlaan 1 in Cadzand-Bad. Het was niet alleen een kantoor. Er waren ook appartementen in gevestigd die verhuurd werden aan gasten. De familie Voogdt woonde met het gezin in de woning ernaast.

Zoektocht naar een nieuw kantoor

Het pand waarin het kantoor en de appartementen in waren gevestigd werd door de familie Voogdt verkocht aan een projectontwikkelaar. Deze heeft het in 2022 afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw. Daarom moest er worden gezocht naar een nieuw kantoor. Dat werd gevonden aan Boulevard de Wielingen 7a. Op die plek was tot 2022 een kledingwinkel, Chaso Beach.

Voogdt Verhuur wordt Villa Mer

De blauwe muren van Chaso Beach werden mooi wit geschilderd. De passpiegels werden verwijderd. En de ruimte was vrij voor de inrichting van het kantoor van Villa Mer, den nieuwe naam van Voogdt Verhuur. Het enige dat nog aan de kledingwinkel herinnerd in het kantoor van Villa Mer is de houten wand achter de receptiebalie. Kijk maar eens goed als je in de receptie bent!

Hout uitzoeken voor de receptiebalie

Veel mensen maken een opmerking over de mooie houten receptiebalie van ons verhuurbureau Villa Mer. Deze is gemaakt uit één stuk populierenhout. Dat is door ons zelf uitgezocht bij de houthandel in Lage Zwaluwe en verwerkt in de receptiebalie.

Het bouwen van de inrichting

De receptie van Villa Mer is helemaal in eigen beheer ingericht. Als u het mooi geworden vindt en u heeft een vakantiewoning, vraag dan ook eens wat Villa Mer kan betekenen voor u. Want wij helpen huiseigenaren ook bij het renoveren en opnieuw inrichten van hun huis of appartement.

Ophangen van het gevelbord

Het nieuwe logo van Villa Mer hangt op de gevel van het kantoor. Het is uitgelaserd in Cortenstaal.

Het eindresultaat!

Ieder jaar ontvangen we vele honderden gasten in de receptie van Villa Mer. De meesten gaan na het afhalen van de sleutel snel door naar hun vakantieverblijf. Want na het uitpakken willen ze zo snel mogelijk gaan genieten van zon, zee en strand. Wat wij goed begrijpen! Sommige gasten blijven wat langer in de receptie. Bijvoorbeeld omdat ze toeristische informatie willen. Ook daar helpen we natuurlijk bij.

Heel graag tot ziens in Cadzand!