Honden hartelijk welkom!

vakantiehuizen waar een hond mee naartoe mag

In veel van de appartementen en vakantiehuizen van Villa Mer is een hond van harte welkom. In accommodaties waar honden zijn toegestaan, mag u in ieder geval 1 hond meenemen. Een tweede hond meenemen kan alleen op aanvraag. U kunt dit aanvragen door dit als opmerking te noteren tijdens het maken van een boeking. Het meenemen van drie honden is jammer genoeg niet mogelijk. U betaalt extra kosten per hond per vakantie. Het exacte bedrag ziet u tijdens het boeken.

Heeft u een hond? Dan snappen wij dat u deze mee wilt nemen naar Cadzand. Het is ten slotte voor iedereen vakantie. De huizen en appartementen waar de hond mee naartoe mag beschikken over een tuin of een balkon. Het strand is nooit ver weg. Ook een wandeling door de duinen, de uitgestrekte polders of het Bos van Erasmus vlakbij Cadzand zal de hond goed bevallen.

Mag de hond loslopen op het strand?

In de maanden oktober tot en met april mogen honden iedere dag, de hele dag lang, los lopen op het strand van Cadzand (gemeente Sluis). In de maanden mei tot en met september moet de honden tussen 10.00 en 18.00 uur worden aangelijnd. Voor en na die tijd mogen ze los lopen.

In de duinen staan 'hondenhaltes' waar hondenpoepzakjes gepakt kunnen worden en de uitwerpselen kunnen worden weggegooid. Ook bij de receptie van Villa Mer zijn deze zakjes gratis verkrijgbaar bij het inchecken.

Op vakantie met de hond

overzicht van vakantiehuizen en appartementen waar honden zijn toegestaan