Hartelijk welkom in Cadzand!

Appartementen met een tuin

Droomt u van een vakantie in een appartement in Cadzand met een tuin zodat de kinderen kunnen spelen en je op de zomerse avonden lang buiten kunt blijven zitten dan heeft Villa Mer de perfecte appartementen voor u. Klik hieronder op de link om te zien welke appartementen met tuin wij aanbieden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Alle appartementen met een tuin

Duinhof 5 6 appartement cadzand terras 2

STRANDSUITE | DUINHOF 5 - 1 - 6

De strandsuite is de perfecte plek voor een vakantie met het hele gezin, het appartement heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed tot beschikking. Het appartement behoort tot het Duinhof project dat in 2012 werd gebouwd. Het modern ingerichte appartement heeft een tuin inclusief een terras met een eettafel.

Bent u ook geïnteresseerd in dit geliefde appartement wees er dan snel bij. Kijk voor het maken van een reservering en meer informatie over dit appartement in de link

Ferienwohnung cadzand nor saga

NOR SAGA | HENNEQUINLAAN 10

Nor Saga is een ruim vakantie appartement met een grote tuin. Het appartement ligt centraal in Cadzand-Bad en alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement is beschikbaar voor 6 personen en ligt omringt door de natuur, het heeft een grote tuin en een aangelegd terras met zit plek. Het appartement is gelegen in een zijstraatje waardoor er geen doorgaand verkeer langs het appartement komt.

Kijk voor het maken van een reservering en meer informatie over dit appartement in de link

Nachtegalenstraat 6 wielewaal cadzand tuin 2

WIELEWAAL | NACHTEGALENSTRAAT 6B

Appartement de wielewaal is geschikt voor 4 personen en ligt centraal, alle voorzieningen zoals restaurants en winkels zijn binnen 300 meter loopafstand te bereiken. Het appartement heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Het heeft een zonnige tuin waardoor u tot in de late avonden buiten kan genieten aan de eettafel op het terras

Kijk voor het maken van een reservering en meer informatie over dit appartement in de link