Wat is er te doen?

in Cadzand-Bad

Cadzand is een heerlijke badplaats om een weekendje of week op vakantie te gaan. Niet voor niets heeft Cadzand-Bad de Badstatus. Dat is een eervolle erkenning die slechts een handjevol badplaatsen heeft. De stranden en het zwemwater zijn er van hele hoge kwaliteit. En er zijn veel voorzieningen voor de gasten. Zoals restaurants, winkels en heel veel toffe activiteiten. En aan het einde van een fijne dag in Cadzand kan je heerlijk ontspannen in je vakantiehuisje of appartement van Villa Mer. Wat kan je allemaal doen in Cadzand? We hebben onze negen favoriete dingen om te doen op een rijtje gezet!

9 leuke dingen om te doen

in en rond Cadzand
Power kiten villa mer

Actief

Ook watersportliefhebbers houden van Cadzand-Bad. In de mooie jachthaven schommelen de witte zeilboten en bij de strandpaviljoens Moio, Strandruig en de Zeemeeuw kunt u kitesurfen, SUPen en wakeboarden. De wandel- en fietsroutes in de omgeving gaan door een schilderachtig landschap langs kreekjes, dijkjes en over de duinen.

Cadzand bad natuurgebied het zwin verrekijker 15

Uitstapjes

Cadzand-Bad is de meest zuidelijke badplaats van Nederland. In Zeeland. Om precies te zijn in de streek West-Zeeuws Vlaanderen. Aan de grens met België. Vanuit Cadzand-Bad kun je leuke uitstapjes maken. Niet alleen het schilderachtige Cadzand-Dorp is een bezoekje waard. Cadzand-Bad is ook een perfect vertrekpunt voor uitstapjes naar dorpjes en stadjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar de stad Sluis met haar vele winkels of de vissersplaats Breskens. De Belgische badplaats Knokke bereik je via een prachtig fietspad in nog geen half uur fietsen. Natuurgebied Het Zwin met heel veel vogels grenst aan Cadzand.

Wat te doen in Cadzand-Bad

Deze gezellige badplaats heeft meer dan strand

Cadzand bestaat uit Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Het is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen, actievelingen, natuurliefhebbers, fijnproevers en natuurlijk zonaanbidders. Wat wil je nog meer weten over Cadzand-Bad? Loop als je bij ons op vakantie bent gewoon binnen bij de receptie aan de Boulevard de Wielingen en dan geven wij je antwoord op alle vragen die je nog hebt!

Deze informatie is samengesteld door Martijn en Bianka Anderson van Villa Mer in Cadzand en is te vinden via www.cadzand-bad.nl