Welkom op Cadzand-Bad.nl

Hier vindt u alles wat u wilt weten over deze fantastische badplaats

Cadzand is een heerlijke badplaats. Ze bestaat uit Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Het is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen, natuurliefhebbers en zonaanbidders. Wat is er te doen in Cadzand? In de zomer is het heerlijk toeven op de prachtige stranden. Ook watersportliefhebbers houden van Cadzand-Bad. In de mooie jachthaven schommelen de witte zeilboten en bij de strandpaviljoens Moio, Strandruig en de Zeemeeuw kunt u kitesurfen, SUPen en wakeboarden. De wandel- en fietsroutes in de omgeving gaan door een schilderachtig landschap langs kreekjes, dijkjes en over de duinen.

Cadzand-Bad staat bekend om zijn culinaire specialiteiten. Fijnproevers weten dit. Twee bijzondere adressen in Cadzand-Bad zijn het Air Republic Restaurant met 1 Michelin ster en Restaurant Pure C met 2 Michelin sterren. Op het strand zijn er diverse mooie strandpaviljoens waar u gezellig iets kunt drinken, lunchen of dineren. Ook het pittoreske Cadzand-Dorp is het bezoeken meer dan waard.

Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland in de streeks West-Zeeuws Vlaanderen. het is een perfect vertrekpunt voor uitstapjes. Bijvoorbeeld naar de stad Sluis met haar vele winkels of de vissersplaats Breskens. Natuurgebied Het Zwin grenst aan Cadzand. De Belgische badplaats Knokke bereikt u via een prachtig fietspad in nog geen half uur fietsen.

Deze informatie is samengesteld door Villa Mer en is te vinden via www.cadzand-bad.nl