Reserveren

voor 2025

Vanaf 1 oktober 2024 kunt u via www.villamer.nl online de huurprijzen voor 2025 bekijken en reserveringen maken voor 2025. Wilt u daar niet op wachten? Dan kunt u ons nu al een reserveringsaanvraag sturen voor 2025. Hoe dat in zijn werk gaat leest u hieronder.

Reserveringsaanvraag

- Schrijf een email naar info@villamer.nl met als onderwerp 'Reserveringsaanvraag 2025 (naam accommodatie toevoegen)'

- Vermeld uw naam, aantal personen (en eventueel hond), adres vakantiewoning, gewenste aankomstdatum in 2025 en verblijfsduur. Eventueel mag u ook een tweede- en derde keus aankomstdatum doorgeven.

De reserveringsaanvragen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. De reserveringsaanvraag voor een bepaalde aankomstdatum in een bepaalde vakantiewoning die als eerste bij ons binnenkomt, krijgt voorrang. Of uw reserveringsaanvraag gelukt is, hoort u op 1 oktober 2024.

Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Uw reserveringsaanvraag wordt geaccepteerd

U krijgt op 1 oktober 2024 per email een optie toegestuurd met daarin de details en de prijs. De vakantiewoning staat voor u in optie. U heeft dan tot en met 3 oktober 2024 om de optie om te zetten in een definitieve reservering. Hoe dat moet staat in de email.

2. Uw reserveringsaanvraag wordt niet geaccepteerd

U krijgt op 1 oktober 2024 per email een bericht dat de woning niet meer vrij is op de gewenste data. Dat kan omdat de eigenaar heeft besloten om op die datum niet te verhuren of omdat iemand anders u voor was. U kunt dan zelf op de website een andere datum en/ of accommodatie uitzoeken.