Wandelen

in Cadzand

Cadzand is een perfect vertrekpunt voor prachtige wandelingen. U kunt vanuit Cadzand lange strandwandelingen maken of natuurgebied Het Zwin intrekken. Of wat dacht u van een wandeling door het West Zeeuws-Vlaamse binnenland? Genieten van uitgestrekte polders, vergezichten en met bomen omzoomde wandelpaden over oude dijken. De overzichtelijke wandelkaart die u krijgt bij aankomst in Cadzand wijst u de weg.

boulevard_de_wielingen_jachthaven_cadzand

Wandelkaart 'West Zeeuws-Vlaanderen en Zwinstreek'

Met de wandelkaart voor West Zeeuws-Vlaanderen inclusief de Zwinstreek stelt u aan de hand van wandelknooppunten zelf de mooiste routes samen. De kaart bevat handige wandelknooppunten en toffe themaroutes. Volg één of meerdere routes en ontdek bijzondere plekjes. Er is bijvoorbeeld een wandelroute rond Cadzand en Retranchement (14 kilometer) of een route rond Nieuwvliet (9 kilomter). Bent u goed getraind, dan is de route vanuit Oostburg iets voor u (24 kilometer). De wandelkaart West Zeeuws Vlaanderen inclusief de Zwinstreek is gratis verkrijgbaar bij de receptie van Villa Mer. U krijgt de kaart bij het inchecken.

Wandelen

WANDEL TIPS

DIT ZIJN EEN PAAR LEUKE PLEKKEN OM TE LOPEN DEZE ZOMER.

  • Bos van ErasmusDit bos is een leuk en waar natuurlijk speelparadijs, je kunt hier van alles zien zoals natuurlijk de mooie bomen maar ook allerlei diertjes. Door het bos heen zijn er speeltoestellen en boomstronken te vinden waar u op kunt klimmen en klauteren.
  • Zwarte polderDe zwarte polder is een mooi natuurgebied waar u kunt genieten van de mooie vogels maar ook kunt u hier op sommige momenten schapen tegenkomen.
  • Vestingwallen van Retranchement De Vestingswallen zijn heerlijk om een wandeling over te maken, het is een rustige wandeling waarbij u kunt genieten van de prachtige natuur en de leuke dieren die er te vinden zijn.