Oud en nieuw vieren in Cadzand

Start het jaar goed in een huisje in Cadzand

Het oude jaar afsluiten, en het nieuwe jaar ingaan, in Cadzand. Dat zorgt nog eens voor een frisse start van het jaar. Vanaf het strand is het vuurwerk in de wijde omtrek te zien. En voor wie lekker rustig van de jaarwisseling wil genieten, bieden onze vakantiehuisjes meer dan genoeg rust en comfort. Welkom in Cadzand deze feestdagen!

Aftellen naar 2024!

Villa Mer biedt ook rond de jaarwisseling accommodaties in alle categorieën aan. Van luxe vakantiehuizen tot appartementen met zeezicht. Aan zee of dicht bij het Zwin! Bij ons kun je alleen, met z'n tweeën of met de hele familie terecht. Ook de hond is in veel vakantiehuizen en appartementen welkom. Benieuwd wat we rond met oud en nieuw nog vrij hebben?

Last minute vakantiehuizen en appartementen

Doorzoek alle accommodaties

Wat is er te doen rond de jaarwisseling?

Ook met oud en nieuw is er genoeg te beleven aan de Zeeuwse kust! Bezoek het sfeervolle stadje Sluis. Je kunt daar schaatsen op een echte ijsbaan. In de eerste week van het nieuwe jaar is er in Knokke een vuurwerkshow die vanaf het strand van Cadzand goed te zien is. In Cadzand zelf kun je genieten van de kerstsfeermarkt en de sneukeltoer.

Bekijk de evenementenkalender voor meer informatie