Oud en nieuw vieren in Cadzand

Start het jaar goed in een huisje in Cadzand

Het oude jaar afsluiten, en het nieuwe jaar ingaan in Cadzand. Dat zorgt nog eens voor een frisse start van het jaar. Vanaf het strand is het vuurwerk in de wijde omtrek te zien. En voor wie lekker rustig van de jaarwisseling wil genieten, bieden onze vakantiehuisjes meer dan genoeg rust en comfort. Welkom in Cadzand deze feestdagen!

Aftellen naar 2025!

Villa Mer biedt ook rond de jaarwisseling accommodaties in alle categorieën aan. Van luxe vakantiehuizen tot appartementen met zeezicht of dicht bij het Zwin! Bij ons kun je met z'n tweeën of met de hele familie terecht. Ook de hond is in veel vakantiehuizen en appartementen welkom. Benieuwd wat we met oud en nieuw nog vrij hebben?

Doorzoek alle accommodaties

Wat is er te doen rond de jaarwisseling?

Ook met oud en nieuw is er genoeg te beleven aan de Zeeuwse kust! Bezoek het sfeervolle stadje Sluis. Je kunt daar schaatsen op een echte ijsbaan of geniet in Cadzand van het Midwinterfest waar je kunt genieten van de diverse foodtrucks, live muziek en verschillende activiteiten. Neem ook zeker eens een kijkje naar de Midiwinterroute: een route uitgestippeld met restaurants en strandpaviljoens die de tweede helft van de kerstvakantie geopend zijn.

Bekijk de evenementenkalender voor meer informatie