Lange strangetocht

strandwandeling van Cadzand naar Breskens

Jaarlijks word op de laatste zaterdag van augustus De Lange Strangetocht georganiseerd door Rotaryclub Oostburg. De Lange Strangetocht is een strandwandeltocht van Retranchement naar Breskens. Het evenement is een echt feest met een hoop gezelligheid die jaarlijks veel deelnemers uit de regio en daarbuiten trekt.

vuurtoren_breskens

Lange strangetocht

De Lange Strangetocht route is ongeveer 17 kilometer en loopt over stranden en de duinen. De strandpaviljoens onderweg functioneren als stempelpost waar je onderweg kunt genieten van divers entertainment. De opbrengst van de Lange Strangetocht wordt elk jaar gedoneerd aan verschillende lokale goede doelen.

Kijk voor meer informatie op de website van De Lange Strangetocht.

Verblijf Tip

Vakantiehuis sincfal 8 cadzand tuin

Sincfal 8

Dit fantastische vakantiehuis ligt op ongeveer 400 meter van De Lange Strangetocht start. Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en ligt in vakantieparkje Sincfal, een rustige plek dicht bij het strand en voorzieningen zoals winkels en restaurants. Het vakantiehuis heeft een prachtige groene tuin met uitzicht en privacy.

Voor het maken van een reservering en meer informatie over dit vakantiehuis kunt u kijken in deze link

Villa mer spaanse galeien 111 tuin 2

Spaanse Galeien 111

Dit comfortabele vakantiehuis ligt net zoals Sincfal 8 op ongeveer 400 meter van de start van De Lange Strangetocht. Dit vakantiehuis ligt in de Spaanse Galeien: een straat in Zomerdorp het Zwin. Dit is een rustig vakantieparkje zonder doorgaand verkeer. Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en leuk ingericht. Vanaf dit vakantiehuis zijn voorzieningen zoals de Jachthaven, winkels en restaurants op ongeveer 900 meter afstand.

Voor het maken van een reservering en meer informatie over dit vakantiehuis kunt u kijken in deze link