Leuk om te doen voor kinderen

IN EN ROND CADZAND

Ook voor de kinderen is er in Cadzand veel te zien en te doen. Van superleuke sportieve activiteiten, naar een leuke speeltuin of een leuk zwembad!

Cadzand moio beach bumperball

MOIO BEACH

Bij strandpaviljoen Moio Beach zijn veel verschillende activiteiten te doen. Er zijn zowel water- als strandactiviteiten, zo hoeft u dus niet perse in het water als u dit niet wilt. Een aantal voorbeelden van de vele activiteiten zijn: Beach Bumball, Beach Golf, Beach Tsjoek, Golfsurfen, Suppen en Powerkiten. Ongeacht het weer kunt u op het strand altijd wel iets doen.

Voor meer activiteiten kunt u hier terecht.

pierewiet

SPEELBOERDERIJ PIEREWIET

De pierewiet is een super leuke speelboerderij waar je van alles kunt doen. Je kunt hier bijvoorbeeld naar de mini kinderboerderij kijken, maar ook naar de binnen of buitenspeeltuin. Maar ook is hier een minigolf baan en een leuke techniekzolder waar je zelf leuke kunstwerkjes kunt maken!

Groede Podium

GROEDE PODIUM

Bij het Groede podium kunt u gezellig met u kinderen spelen, ze hebben hier een leuke waterspeeltuin. Ook hebben ze hier mooie bunkers uit de oorlog die u kunt ontdekken. Verder hebben ze hier ook nog een leuk restaurant en een paarleuke diertjes die u kunt bekijken.

Sportoase Knokke

SPORTOASE KNOKKE

Bij Sportoase Knokke kunt u een dagje heerlijk afkoelen in het zwembad. Ook kun je genieten van de leuke glijbanen die aangeboden worden en in de schoolvakanties kunt u hier ook gezellig een dagje komen disco zwemmen!

Toversluis

TOVERSLUIS

Toversluis is een geweldige binnen/buiten speelparadijs, u kinderen kunnen hier dus van alles doen. ook is hier een leuke bowlingbaan en kunnen kinderen Lasergamen. Verder hebben ze hier ook een casino en een leuk restaurant waar u bijvoorbeeld kunt pizzarette.