Grote vakantiehuizen

voor families

Lekker een weekend naar zee met de hele familie? Dat kan in onderstaande grote vakantiehuizen van Villa Mer in of vlakbij Cadzand-Bad en Nieuwvliet. Hier heeft u plaats voor tot wel 3 gezinnen. En ook voor opa en oma is plaats. Geniet van een paar heerlijke dagen samen. Met lekker veel privacy wanneer u dat wilt. De grote vakantiehuizen zijn namelijk opgedeeld in meerdere woongedeeltes. Ieder met een eigen ingang.

Cadshuis - The Cottage and Barn

Deze twee vrijstaande vakantiewoningen staan naast elkaar op een groot privé grondstuk. Samen zijn ze geschikt voor 9 personen. De vakantiehuizen zijn gelegen op de mooie Strijdersdijk tussen Cadzand en Nieuwvliet.

The Cottage

Deze vakantiewoning heeft op de begane grond toegang tot het toilet, de open woonkamer en keuken, de badkamer en één van de slaapkamers. Dit maakt de woning ook geschikt voor mensen die slechter ter been zijn. Op de 1e verdieping is de tweede slaapkamer te vinden. In dit vakantiehuis kunnen 5 mensen verblijven.

The Barn

The Barn grenst met de tuin aan The Cottage waardoor je gemakkelijk van het ene naar het andere vakantiehuis loopt. Er kunnen in deze woning 4 mensen verblijven. De grote open ruimte geeft toegang tot het woon- en slaapgedeelte. Buiten vindt u een grote veranda waar u na een lange stranddag uren kunt nagenieten van de rust en de natuur. In de tuin staan ook een buitendouche.

Meer info en reserveren

Wdb 70 groen

Wijk de Brabander 70 - 72

Dit grote vakantiehuis in Cadzand-Bad bestaat uit 3 appartementen. Ook de honden zijn welkom in deze vakantiewoning.

70 heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dit appartement op de eerste verdieping biedt plaats aan 6 personen en heeft een groot zonnig balkon.

71 Dit appartement is op de begane grond en heeft 2 slaapkamers en één badkamer. In totaal kunnen er 4 personen verblijven. Dit appartement heeft toegang tot de privé tuin en een zonnig tuinterras.

72 Dit appartement is identiek aan nummer 71.

Meer info en reserveren

Meer informatie en reserveren

Villa Mer heeft in Cadzand en Nieuwvliet een groot vakantiehuis voor 8 personen. Vakantiehuis voor 9 personen. Een vakantiehuis voor 10 personen. Een vakantiehuis voor 11 personen. Een vakantiehuis voor 12 personen. Een vakantiehuis voor 13 personen. Een vakantiehuis voor 14 personen. In Zeeland. Vlakbij de zee en het strand. U leest er alles over op deze pagina.