Uw vakantiehuis verhuren?

Vijf zekerheden van verhuurkantoor Villa Mer in Cadzand

Wilt u uw vakantiehuis verhuren? Verhuurkantoor Villa Mer neemt het werk dat daarbij hoort voor u uit handen. Promotie, reserveringen, betalingen, sleuteluitgifte, reparaties, controles (zomer èn winter) en schoonmaak… Wij zorgen voor uw woning alsof deze van ons is!

Onze drive is om ervoor te zorgen dat de vakanties van onze gasten naar tevredenheid verlopen en dat ook u tevreden bent. Het Villa Mer team bestaat uit professionals voor de receptie, schoonmaak, onderhoud en marketing. Samen staan we 365 dagen per jaar voor u klaar. Meer weten? Bel naar T: 0031 117 39 15 14.

Lees hieronder de vijf zekerheden voor huiseigenaren van verhuurkantoor Villa Mer in Cadzand.

  • Goed rendement
  • Behulpzaam
  • Zorgzaam
  • Ervaren
  • Liefde voor de zee

1. Goed rendement

Verhuurprijzen en -periodes worden afgestemd op de Duitse, Belgische, Nederlandse en Luxemburgse schoolvakanties en feestdagen. Dat doen wij om uw opbrengsten te optimaliseren.

Vanaf 1 november kunnen gasten reserveringen maken voor het nieuwe kalenderjaar. In de schoolvakanties is de minimale verblijfsduur een week. Buitenom de schoolvakanties verhuren wij ook weekenden en midweken. 90% Van de boekingen worden 24/7 gemaakt via villamer.nl. De overige reserveringen komen via de telefoon, e-mail en receptiebalie binnen.

Uw verhuuropbrengsten kunt u 24/7 inzien via de eigenarenomgeving en worden maandelijks uitbetaald.

Alle gasten uit ons bestand ontvangen circa 10 keer per jaar per e-mail het Villa Mer Vakantienieuws waarin we ook uw vakantiewoning uitlichten. Ook werken wij samen met touroperators zoals Airbnb, Booking.com en Traumferienwohnungen.de. Ons reserveringssysteem is gekoppeld met deze platformen waardoor er geen dubbele boekingen kunnen ontstaan.

2. Behulpzaam

Heeft u nooit eerder een vakantiewoning verhuurd? Dan helpen wij u op weg met alle praktische dingen die u nog niet kunt weten omdat het allemaal nieuw is. En ook daarna staan wij voor u klaar.

Gasten kunnen extra’s bijboeken zoals een fles bubbels of fietsen. Belangrijke informatie ontvangen zij vooraf per e-mail. Voor late aankomsten hebben wij sleutelkluisjes beschikbaar.

Als eigenaar kunt u tijdens kantooruren bellen, e-mailen en bezoeken. Het hele jaar door. Belangrijke informatie ontvangt u automatisch via de e-mail. Zoals over veranderende wet en regelgeving in Nederland of in de gemeente Sluis. Ook geven wij handige tips en helpen bijvoorbeeld bij de installatie van een energiebesparende thermostaat.

Voor gasten is er - buitenom de openingstijden van de receptie - 24/7 een WhatsApp noodnummer beschikbaar voor het doorgeven van ernstige storingen zoals verstoppingen en stroomuitval.

3. Zorgzaam

Naast schoon, moet uw woning natuurlijk vrij zijn van gebreken. Een kleine acute storing verhelpen wij direct, zonder uw tussenkomst. Voor grote reparaties nemen wij eerst contact met u op voor overleg.

Als uw woning in rustige periodes leegstaat houden wij een oogje in het zeil. En zetten wij de verwarming bijvoorbeeld wat hoger om bevriezing van leidingen te voorkomen.

Voor periodiek onderhoud hebben wij een netwerk van toeleveranciers zoals hoveniers, CV monteurs, klusjesmannen en andere vakmensen. Wij geven ze de sleutel als ze aan het werk gaan. En controleren het werk.

Uw woning wordt zoveel mogelijk door dezelfde mensen schoongemaakt. Zij kennen uw woning en zorgen er extra goed voor. Eénmaal per jaar verzorgen wij een grote schoonmaak van uw woning. Na eigen gebruik van uw woning wordt deze overigens ook voor u schoongemaakt.

4. Ervaren

Ons verhuurkantoor is al meer dan 20 jaar actief in Cadzand. Eerder werkten wij voor onder andere Roompot Vakanties. Wij beheren meer dan 50 vakantiehuizen en appartementen van eigenaren uit Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Wij spreken Duits, Engels en Nederlands.

Onze website van Holiday Media is supersnel. Binnen Villa Mer zorgt de SEO specialist ervoor dat de Villa Mer website heel goed vindbaar is. Gasten kunnen bij het zoeken op de site filters instellen waardoor zij exact de woning vinden die bij hen past.

Het moderne reserveringssysteem waarmee wij werken is van Bookzo. U krijgt een eigen login waarmee u direct in het reserveringssysteem de bezetting en omzet kunt bekijken. Èn zelf reserveringen kunt maken.

Villa Mer heeft een eigen, zeer ervaren social media manager. Ook op de socials gaan wij dus volop de interactie met gasten en eigenaren aan.

5. Liefde voor de zee

Verhuurkantoor Villa Mer wordt geleid door ons, Bianka en Martijn Anderson. Geboren en getogen in Zeeland kennen wij Zeeuws Vlaanderen en Cadzand op ons duimpje. Samen met u en onze gasten delen wij de liefde voor zon, strand en de zee.

Verhuurt u via Villa Mer? Dan heeft u een betrouwbare, lokale partner in Cadzand gevonden waaraan u uw vakantiehuis of appartement met een gerust hart in beheer geeft. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw huis èn de zee!

Lees meer over Verhuurkantoor Villa Mer