Vragen en antwoorden

Waar u voordat u boekt een antwoord op wilt hebben

Waar staan de accommodaties en wie is de eigenaar?

Alle accommodaties van Villa Mer zijn eigendom van particuliere eigenaren en zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De naam van de eigenaar staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. De accommodaties zijn verspreid over een groot gebied en liggen dus niet in 1 park. Het team van Villa Mer is uw contactpersoon en staat voor u klaar.

Standaardinrichting

Tot de standaardinrichting behoort een woonkamer met televisie, een eethoek, een volledig ingerichte keuken met koelkast, kooktoestel en koffiezetapparaat en een badkamer met douche en/of ligbad en een toilet. In uw accommodatie zijn ook tuinmeubelen aanwezig zodat u kunt genieten van de zon of zwoele zomeravonden.

Allergieën

Wij zijn ons er van bewust dat er veel mensen zijn met allergieën. Helaas beschikken wij echter niet over anti-allergie accommodaties. Ook onze huisdiervrije en rookvrije accommodaties zijn niet specifiek geschikt of bedoeld voor mensen met een allergie. Waarom niet? De huizen zijn van individuele eigenaren en liggen verspreid over een groot gebied. Wij kunnen onmogelijk controleren en garanderen dat er daadwerkelijk nooit huisdieren komen of gerookt wordt. De huizen zijn bovendien vaak voorzien van een open haard, gestoffeerde meubelen en/ of vloerbedekking. Wij zien wel streng toe op het naleven van de regels in onze accommodaties en maken deze goed schoon. Maar wij geven dus geen anti-allergie garantie.

Gas, water en licht

Voor gas, water en licht kan in verband met de sterk gestegen energieprijzen een toeslag worden gevraagd. De hoogte hiervan wordt u voordat u de sleutel krijgt medegedeeld.

Bijkomende kosten

  • Administratiekosten: € 35,- per boeking

  • Toeristenbelasting en services 2022:  €1,75 per persoon per nacht

  • Toeslag honden: € 20,-  per hond

  • Annuleringsverzekering (indien gewenst)

  • Schadelogiesverzekering ( indien gewenst)

  • Eindschoonmaak (verplicht)

Kinderbedden en Kinderstoelen

  • Kinderbedden en stoelen kunt u huren via ons kantoor € 15,00 euro per stuk per verblijf.

Bedlinnen, handdoeken, dekbedden en kussens

Per bed is één kussen en één dekbed aanwezig. Het bedlinnen huurt u via Villa Mer en ontvangt u bij het inchecken in de receptie.

  • Bedlinnen kunt u huren via ons kantoor, de kosten bedragen €9,- per persoon

  • Handdoeken kunt u huren via ons kantoor, de kosten bedragen €7,- per pakket (2 baddoeken en 2 handdoeken)

Bedlinnen en handdoeken alstublieft minstens 1 week voor aankomst reserveren.

Inchecken

U kunt uw accommodatie op de dag van aankomst doorgaans tussen 15.00 uur en 16.00 uur betrekken. De exacte inchecktijd staat in uw aanreisinformatie. In de winter gelden er mogelijk afwijkende inchecktijden. De sleutel haalt u op op Boulevard de Wielingen 7a in Cadzand. Als u na sluitingstijd van de receptie aanreist moet u dat (als dat kan) 24 uur van te voren laten weten. En anders zo snel mogelijk. De receptie blijft dan langer voor u open of wij leggen de sleutel voor u in een sleutelkluisje. U krijgt een code van het kluisje.

Uitchecken

Op de dag van vertrek dient u de woning voor 10.00 uur te verlaten. De sleutel levert u in bij receptie (Boulevard de Wielingen 7a). Als de receptiedeur (op huisnummer 7A) op het moment van vertrek nog gesloten is gooit u de sleutels in de Villa Mer brievenbus. De brievenbus vindt u in de hal van huisnummer 7. De deur van de hal is 24 uur per dag open.