SLEUTEL 534

Merelstraat 4
4506 KW Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Open haard: Bij gebruik van de open haard moet de klep altijd open staan; de klep bevindt zich in de schoorsteen. Als brandhout mag alleen droog, in de winkel verkrijgbaar hout worden gebruikt dat speciaal bedoeld is voor de open haard. Gebruik nooit nat hout! Na gebruik, zodra de as is afgekoeld, de schoorsteen legen en uitvegen.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)
171

Bedieningsinstructies voor de televisie:

Zet de televisie aan met de afstandsbediening (Afb. 1).

Druk op de knop ''SOURCE''.

Het selectiemenu verschijnt (Afb. 2).

Gebruik de knoppen ←, → om de selectie te verplaatsen naar ''ext''.

Druk op de knop in het midden van de peilstok om de selectie te bevestigen.

Schakel de ontvanger in met de afstandsbediening (Afb.3).