service voor huiseigenaren

verhuur uw vakantiewoning via villa mer

Bent u eigenaar van een vakantiewoning en wilt u deze verhuren? De gasten van Villa Mer gaan dat zeker waarderen! Misschien ziet u op tegen het regelwerk dat verhuren met zich meeneemt. Villa Mer neemt dat graag uit handen. Het hele verhuurtraject, van promotie en boeking tot en met de financiële afwikkeling en de controles na vertrek: wij regelen het voor u.

Dit kan Villa Mer voor u betekenen:

  • goede service aan verhuurders én huurders

  • professionele communicatie en promotie

  • groot bereik onder gasten die op vakantie willen

  • flexibele verhuurperioden, afgestemd op uw eigen gebruik van uw vakantiewoning

  • stylingadvies voor vakantiewoningen, een goede inrichting verhoogt de verhuurkansen

Villa Mer heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheren en verhuren van particuliere vakantiewoningen. De wensen van u als eigenaar vinden wij belangrijk. Het is uw huis en u wilt er ook zelf plezierig verblijven. Daarom stelt u voorwaarden als u uw eigendom verhuurt aan derden. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Bovendien is het uw investering, waar u zorgvuldig mee omgaat. Daarom bieden we u ook professionele ondersteuning van uw zakelijke belangen.

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking om alle mogelijkheden die Villa Mer biedt met u door te spreken. Bij voorkeur plannen we die afspraak bij u in uw vakantiewoning. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0031 - 117 – 39 15 14. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen: info@villamer.nl.

Met vriendelijke groeten,

Martijn en Bianka Anderson

Team Villa Mer