waar komt de naam Zwinneblomme eigenlijk vandaan?

Welkom in de Zwinneblomme! De naam van het appartement is een verwijzing naar lamsoor. Lamsoor, ook wel zeelavendel, zeeaster of zulte genoemd, is een plant uit de strandkruidfamilie die je in de nabijheid van de zee moet gaan zoeken. De plant komt voor op kwelders en in gebieden die onder invloed van getijden staan, waardoor ze af en toe overstroomd worden met zeewater. In België komt lamsoor voor op de Zwinvlakte, waar het in de volksmond Zwinneblomme wordt genoemd. Als het lamsoor in bloei staat, wandel je langs een groot paars Zwinneblommekes-bloementapijt!

SLEUTEL 620

Boulevard de Wielingen 55-04
4506 JL Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Parkeerplaats: Je hebt parkeerplaats nummer 55-04. Bekijk hier waar de parkeerplaats is op het plattegrondje.

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Elektriciteit en internet modem: De stoppenkast zit achter de witte deur naast de voordeur van het appartement. Het internetmodem hangt ook in de stoppenkast.

In de keuken bevindt zich een draaiknop voor het aanzetten van zowel dampkap als ventilatie voor in de badkamer. Deze is ook zichtbaar gelabeld.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)