Sleutel 605

Boulevard de Wielingen 53 05
4506 JL Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Parkeerplaats: Je hebt parkeerplaats nummer 53-05. Bekijk hier waar de parkeerplaats is op het plattegrondje.

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat in de woonkamer. Gebruik de drukknopjes om de verwarming hoger of lager te zetten. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Elektriciteit en internet modem: De stoppenkast zit achter de witte deur naast de voordeur van het appartement. Het internetmodem hangt ook in de stoppenkast.

- Meer praktische informatie is voor deze accommodatie nog niet beschikbaar -

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)