SLEUTEL 293

Boulevard de Wielingen 2 E 003
4506 JH Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Autolift: Je bereikt je parkeerplaats in de parkeergarage met de autolift. Het is belangrijk om de aanwijzingen voor de bediening van de lift exact op te volgen! Lees de instructie alvast een keer door voordat u naar Cadzand rijdt en zorg dat u de instructie bij de hand heeft als u aankomt bij de parkeergarage.

LEES DE INSTRUCTIE VOOR HET BEDIENEN VAN DE AUTOLIFT HIER (KLIK DEZE LINK AAN)

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Fitness ruimte: De fitness ruimte bevindt zich in gebouw 2F. Ga met de lift naar -1. Op de deur van de fitnessruimte staat een bord met daarop ''technische ruimte''.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)