Wijk de Brabander 157 groen

SLEUTEL 157

Wijk de Brabander 157
4506 JA Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Bediening rolluik: Er zit een niet te repareren storing in de bediening van dit rolluik. De motor regeert niet direct aan als u aan de knop draait. Gebeurt er niets? Doe eerst de andere rolluiken omhoog of omlaag. Daarna pas dit rolluik. En probeer vervolgens meerdere keren, rustig en met tussenpozen, het rolluik te bedienen voordat het werkt.

Speelweide, tennisbaan en zwembad: Klik hier om de huisregels en openingstijden te bekijken. De sleutel voor het zwembad en de tennisbaan zit aan de sleutelhanger met je huissleutel.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)