SLEUTEL 140

Wijk de Brabander 40
4506 JB Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)

Douche boiler

Om het water in de boiler voor de douche op de begane grond te verwarmen, moet de elektrische schakelaar in de garage naast de boiler op "ON" staan. Vergeet niet om deze uit te zetten als je het huis verlaat.

verwarming toilet begane grond

In de winter kan de verwarming in het gastentoilet op de begane grond worden geactiveerd via de radiator. Druk hiervoor eerst op de elektrische schakelaar achter de deur in de garage.

Vergeet hem alstublieft niet weer uit te zetten.

openen garagedeur

De afstandsbediening voor de garagedeur hangt direct naast de deur, bij de koelkast.

afstandsbediening terrasverlichting

De afstandsbediening voor de terrasverlichting hangt naast de keukendeur naar het terras.

Hiermee kun je het licht aan- en uitzetten.

Je kunt de verlichting ook dimmen.

Druk op de knop "Select 1" op de afstandsbediening; je kunt de verlichting alleen bedienen als je in dit veld zit.

20240416 194132

kraan dichtdraaien buitendouche

Gelieve de twee kranen altijd dicht te draaien na het douchen.

noodverlichting

Deze schakelaar moet altijd op "Aus" staan, omdat hiermee alleen de noodverlichting wordt bediend.

20240416 193937

noodverlichting

De schakelaar naast de keukendeur moet ook altijd op "Uit" staan, omdat deze schakelaar alleen wordt gebruikt voor de noodverlichting aan de rechterkant van het huis.

Bewegingsdetector lamp garage

Als de bewegingsdetector voor de lamp in de garage niet werkt, kan deze worden gereset met de schakelaar op de rechter muur.

De fiets mag gebruikt worden, er staan fietspompen op de plank in de garage.