SLEUTEL 107

Vlamingpolderweg 18-007
4506 HZ Cadzand-Bad

Hieronder lees je praktische informatie over jouw accommodatie. Bijvoorbeeld over de werking van de TV of apparaten. Lees ook de informatie die je bij het inchecken ontvangt. Info onder voorbehoud van wijzigingen. Neem contact op met de receptie als je het antwoord op je vraag niet gevonden hebt. Fijne vakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE

OVER JOUW VAKANTIEVERBLIJF

Televisie: De meeste accommodaties van Villa Mer hebben een televisie met het basis zenderpakket van Delta (kabeltelevisie). Een aantal accommodaties beschikken over extra buitenlandse zenders. Via de kabel van Delta of via de satelliet. Lees hier hoe het werkt.

Zenderoverzicht: Bekijk hier het zenderoverzicht.

Verwarming: De verwarming kun je aanzetten met de wandthermostaat. Is deze rond van vorm en zonder knopjes? Draai dan aan de buitenring om te bedienen. Gebruik in de andere gevallen de draaiknop of drukknopjes op het paneel. Draai de radiatorkranen NOOIT volledig dicht. Daarmee blokkeer je de benodigde doorstroming van de installatie en valt deze in storing. Als dat toch gebeurt, draai alle radiatorkranen open en druk op de 'reset' knop op de verwarmingsketel.

Schuifdeur open? Hendel rustig kwartslag naar rechts. En dan voorzichtig  nog iets meer schuin naar onder duwen. Zorg dat de deur recht hangt! Duw de deur rustig naar rechts

Schuifdeur dicht? Schuif de deur rustig naar links. Duw de deur voorzichtig dicht. Zet de hendel naar boven.

Schuifdeur op slot?  Hendel rustig naar boven

Forceer de deur niet! Als het veel kracht kost doet u het niet goed.

antwoorden op veel gestelde vragen (klik hier)