Welkom in Zeeuws-Vlaanderen!

Wat is er te doen?

Zeeuws-Vlaanderen is het zuidelijkste gedeelte van de Nederlandse provincie Zeeland. Doordat Zeeuws-Vlaanderen aan drie zijden door water wordt omsloten en Cadzand-Bad sinds 2014 de officiële titel heilzame Badplaats draagt is Zeeuws-Vlaanderen een geliefde toeristenbestemming geworden.

Groede

Groede is net zoals Cadzand een kustplaats alleen dan met een historisch uiterlijk. In Groede vind je meerdere gezellige restaurantjes en mooie stranden.

In Groede is er altijd wel iets te doen. Neem eens kijkje op de markt van Groede, breng eens een bezoekje aan Groede Podium of neem een lange wandeling in natuurgebied Waterdunen.

Sluis

Grenzend aan België ligt Sluis. Een prachtig dorp met een ruim aanbod aan winkels, cafés en een paar geweldige restaurants. Met het enorme winkelaanbod in Sluis is er altijd wel iets te vinden. Toch niet zo'n shopper? Maak een lange wandeling over de wallen van Sluis en ontdek de geschiedenis van de stad.

Retranchement

Het grensdorp Retranchement is het meest zuidwestelijke kustdorp van Nederland. Retranchement is een pittoresk plaatsje met veel bezienswaardigheden. Zo is het een van de drukste fietsknooppunten van de streek doordat het grenst aan België. Ook zeker niet te missen is Natuurreservaat Het Zwin. Een prachtig natuurgebied vol met planten en dieren dat verder doorgaat over de grens naar Knokke. Neem bij Het Zwin ook zeker eens een kijkje bij de 72 meter lange uitkijkpier.

Breskens

Breskens is een echt vissersdorp gelegen aan de zuidkant van de Westerschelde monding.

Met kilometers lange stranden, gezellige restaurants en een winkelcentrum is Breskens de perfecte plek voor een dagje weg.

Voor meer informatie over Breskens kun je kijken op onze pagina over Breskens

Last Minute vakantie boeken in Zeeuws-Vlaanderen

Kijk op deze pagina om alle beschikbare vakantiehuizen en appartementen op dit moment te bekijken.

Kijk ons volledige aanbod hier.