Reserveren

voor 2024

Vanaf 1 november 2023 kunt u via www.villamer.nl online de huurprijzen voor 2024 bekijken en reserveringen maken voor 2024. Wilt u daar niet op wachten? Dan kunt u nu al een voorreservering maken voor 2024. Hoe werkt dat?

Een voorreservering maken

- Schrijf een email naar info@villamer.nl met als onderwerp 'voorreservering 2024'

- Vermeld uw naam, adres vakantiewoning, gewenste aankomstdatum in 2024 en verblijfsduur. Eventueel mag u ook een tweede keus aankomstdatum doorgeven.

De voorreserveringen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. De voorreservering voor een bepaalde aankomstdatum in een bepaalde vakantiewoning die als eerste bij ons binnenkomt, krijgt voorrang. Of uw voorreservering gelukt is, hoort u eind oktober 2023. Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Uw voorreservering wordt geaccepteerd

U krijgt in de laatste week van oktober per email een optie toegestuurd met daarin de details en de prijs. De vakantiewoning staat voorlopig voor u gereserveerd. U heeft 48 uur om de optie om te zetten in een definitieve reservering. Hoe dat moet staat in de optie.

2. Uw voorreservering wordt niet geaccepteerd

De reden hiervoor is dat de vakantiewoning niet meer vrij is op de doorgegeven datum. Dat kan omdat de eigenaar heeft besloten om op die datum niet te verhuren of omdat iemand anders u voor was. U krijgt dan van ons in de laatste week van oktober per email een optie toegestuurd voor een alternatieve datum. U heeft dan drie dagen om de optie voor de alternatieve datum om te zetten in een definitieve reservering.