Nieuwvliet

familiebadplaats in Zeeland

De badplaats Nieuwvliet is - net als Cadzand - een geliefde vakantiebestemming bij gasten uit binnen- en buitenland. Nieuwvliet bestaat uit Nieuwvliet-Bad en Nieuwvliet-Dorp. Niet alleen voor families die op zoek zijn naar vermaak maar ook voor rustzoekers is er genoeg te beleven. Nieuwvliet heeft veel leuke restaurants en strandpaviljoens waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. En de zee is er nooit ver weg!

Welke vakantiehuizen zijn er bij Nieuwvliet? Je kunt ze vinden door tijdens het zoeken te selecteren op "landelijke ligging".

Strijdersdijk 7

Niet in Nieuwvliet maar wel dichtbij. Wij verhuren deze twee prachtige vrijstaande vakantiehuizen op de Strijdersdijk. Gelegen precies tussen Cadzand en Nieuwvliet waardoor je kunt genieten van de voorzieningen die de dorpen te bieden hebben.

Cadshuis - The Cottage

Een heerlijk vakantiehuis in de polder. Het heeft een grote open woonkamer en keuken met grote raampartijen naar de tuin. De tuin heeft een vrij uitzicht over de weide en de duinen. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft een privé parkeerplaats.

Cadshuis - The Barn

Met tuin aangrenzend staat The Barn. Een stijlvol omgebouwde schuur met alle voorzieningen die je je kunt wensen. Dit vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft één grote ruimte waarin wordt geleefd en geslapen. De tuin heeft een grote veranda waardoor je hier elk seizoen van het jaar kunt genieten van het uitzicht. Ook kun je buiten genieten van een buitendouche.