Sup

SUP board huren

SUP (Stand Up Paddle) is hot. Je staat op een stabiele surfplank en je beweegt je voort op zee met een peddel. Ervaren hoe dit is? Huur een SUP board in Cadzand bij Villa Mer! Na een korte instructie bij het kantoor van Villa Mer neem je het SUP board zelf mee naar het strand (150 meter) en kan het avontuur beginnen. Het board is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk naar zee te dragen.

VEREISTEN

Er is géén begeleiding bij deze activiteit en de zee is niet zonder gevaren. Daarom zijn deze voorwaarden verbonden aan de verhuur:

  • minimaal 12 jaar en zwemdiploma (van 12 - 16 jaar tevens onder begeleiding van volwassene)
  • u blijft binnen 50 meter van het strand
  • bij ongunstige weeromstandigheden mogen wij de reservering voor u annuleren (ongunstige wind, onweer). U krijgt dan uw geld terug

Kosten:
€ 25 - 2 uur
€ 35 - 4 uur
€ 45 - hele dag

Wetsuit en zwemvest zijn niet te huur. Zorg voor zonnebrand en bijvoorbeeld een t-shirt om u te beschermen tegen de zon. We adviseren om met blote voeten op het board te staan. Waardevolle spullen laat u veilig achter bij Villa Mer.

U kunt bij het boeken van uw vakantie in Cadzand bij Villa Mer aangeven dat u een SUP board wilt huren. Er wordt dan contact met u opgenomen om verdere afspraken te maken. Heeft u al een accommodatie gereserveerd? Bel dan naar 0031- 117- 39 15 14 of mail info@villamer.nl om een SUP board bij te boeken.