Strijdersdijk

tussen Cadzand en Nieuwvliet

De Strijdersdijk is een eeuwenoud groen dijkje in de polders tussen Cadzand en Nieuwvliet. U kunt hier in alle rust genieten van het prachtige uitzicht op de uitgestrekte velden met daarachter de duinen. Vanaf deze unieke vakantiestek zijn natuurgebied de Zwarte Polder en het strand op loopafstand. Buiten hoor- en zichtafstand, ligt er op 500 meter wandelen of fietsen een vakantiepark waar je gebruik kunt maken van faciliteiten zoals een zwembad met spectaculaire glijbanen voor de kinderen, een gezellig restaurant met terras, een supermarkt met verse broodjes en een winkeltje. Cadzand-Bad ligt op 3,5 kilometer afstand. Op korte afstand ontdekt u tijdens uw vakantie ook diverse hippe strandpaviljoens en andere restaurants. Aan het einde van de weg achter de duinen waar u op uitkijkt ligt het tot beste strandpaviljoen bekroonde Dok 14. Het Bos van Erasmus ligt op een twintig minuutjes wandelen.

Vrijstaand vakantiehuis cadzand strijdersdijk woonkamer

Cadshuis - The Cottage | Strijdersdijk 7

Dit vrijstaande vakantiehuis staat rustig gelegen op de eeuwenoude Strijdersdijk. Dit vakantiehuis is stijlvol ingericht en ligt in de polder tussen Cadzand en Nieuwvliet. Het vakantiehuis is geschikt voor 5 personen en heeft een privé parkeerplaats en een fietsenberging tot beschikking. De open woonkamer, keuken, badkamer en eerste slaapkamer zijn te vinden op de begane grond, de tweede slaapkamer is te vinden op de 1e etage. Dit maakt dit vakantiehuis ook geschikt voor mensen die slechter te been zijn. Het vakantiehuis heeft een grote groene tuin met vrij uitzicht over de weide en duinen. Voor het maken van een reservering en meer informatie over dit vakantiehuis kunt u kijken in deze link.

Vrijstaand vakantiehuisje cadzand strijdersdijk woonkamer 2

Cadshuis - The Barn | Strijdersdijk 7

Dit unieke vrijstaande vakantiehuisje is de perfecte plek voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Dit stijlvolle ingerichte vakantiehuisje bestaat uit één grote ruimte waar u slaapt en leeft. Dit zorgt voor een intieme sfeer. Het vakantiehuisje heeft een tuin met prachtig uitzicht over de weide, een grote veranda en een buitendouche. Voor het maken van een reservering en meer informatie over dit vakantiehuis kunt u kijken in deze link.

Vrijstaand vakantiehuisje cadzand strijdersdijk achterom

Samen boeken

The Barn staat achter vakantiewoning The Cottage. Via de tuin zijn deze woningen met elkaar verbonden.

U kunt deze vakantiewoningen samen boeken (goed geschikt voor 2 gezinnen) In totaal verdeeld over de twee vakantiehuizen is deze plek geschikt voor 9 personen.

Om deze vakantiewoningen samen te boeken klikt u op deze link