Nieuwvliet

familiebadplaats

De badplaats Nieuwvliet is - net als Cadzand - een geliefde vakantiebestemming bij gasten uit binnen- en buitenland. Nieuwvliet bestaat uit Nieuwvliet-Bad en Nieuwvliet-Dorp. Niet alleen voor families die op zoek zijn naar vermaak maar ook voor rustzoekers is er genoeg te beleven. Nieuwvliet heeft veel leuke restaurants en strandpaviljoens waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. U kunt er een vakantiehuis reserveren op een vakantiepark, onderaan de duinen of midden in de polder. De zee is er nooit ver weg!

Nieuwvliet in het kort

  • Kilometers aan strand
  • Restaurants en terrassen
  • Leuke activiteiten
  • Strandpaviljoens
  • Mooie natuur

Kijk voor wat er allemaal te doen is in Nieuwvliet op deze pagina

Zoek en boek

een vakantiehuis in Nieuwvliet

Strijdersdijk 7

Misschien niet officieel maar toch dichtbij. Wij verhuren deze twee prachtige vrijstaande vakantiehuizen op de Strijdersdijk. Gelegen precies tussen Cadzand en Nieuwvliet waardoor u kunt genieten van allebei de voorzieningen die de dorpen aanbieden.

Cadshuis - The Cottage

Een heerlijk vakantiehuis in de polder. Het heeft een grote open woonkamer en keuken met grote raampartijen naar de tuin. De tuin heeft een vrij uitzicht over de weide en de duinen. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft een privé parkeerplaats.

Cadshuis - The Barn

Met tuin aangrenzend staat The Barn. Een stijlvol omgebouwde schuur met alle voorzieningen waar je van kan wensen. Dit vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft één grote ruimte waarin word geleefd en geslapen. De tuin heeft een grote veranda waardoor je hier elk seizoen van het jaar kunt genieten van het uitzicht. Ook kunt u buiten genieten van een buitendouche en de sauna (medio 2024 gereed).