Herfst in Zeeland

Wat is er te doen?

De herfst is de perfecte tijd om in alle rust te genieten van al het mooie wat Zeeland te bieden heeft. Een mooie wandeling door de natuur of een dagje relaxen in de wellness. Kom naar Zeeland deze herfst en reserveer een huisje of appartement in Cadzand bij Villa Mer. Wat is er te doen aan de Zeeuwse kust?

2022 12 15 153

GENIETEN VAN DE RUST

In de herfstvakantie is het in Zeeland nog het gezellig druk maar kun je ook al volop geniet van de rust. De stranden zijn leeg. En ook in de duinen en over de dijken kun je fantastisch wandelen.

Natuurgebied Het Zwin Villa Mer

Natuurgebied Het Zwin

Het Zwin is een bescherm natuurgebied dat ligt op de grens tussen Nederland en België. Het gebied heeft een kustlengte van ongeveer 2,5 km en heeft een paar prachtige wandel en fietsroutes. Neem ook zeker eens een kijkje bij het Zwin Natuurpark. Naast de vaste expositie zijn er ook wisselende tentoonstellingen.

wellness_blanke_top

Wellness

Wij hebben aan de Zeeuwse kust een paar prachtige plekken waar je helemaal tot rust kan komen. Neem zeker eens een kijkje bij B. Wellness & Spa in Hotel De Blanke Top, er zijn hier meerdere faciliteiten en behandelingen te boeken met een prachtig uitzicht over de kust van Cadzand. Ook hotel Noordzee beschikt over een fantastische wellness. Meer informatie krijg je bij de receptie van Villa Mer.

Bos van Erasmus Villa Mer

Bos van Erasmus

In het Bos van Erasmus is er veel te beleven. Er leven hier meerdere diersoorten zoals uilen, spechten en salamanders. Langs het beleefpad kunnen kinderen klimmen en klauteren. Ook staan er op verschillende plaatsen in het bos speeltoestellen waar uren gespeeld kan worden.

Shortgolf Villa Mer

Golfen

Aan golfbanen is er in Zeeland geen gebrek. Voor het hele gezin zijn er in Cadzand twee minigolf banen met een aantal korte holes waar geslagen moet worden tussen verschillende obstakels. Voor de wat grotere slagen ligt er naast het Roompot park een Shortgolf met 9 banen van tussen de 30 en 90 meter. Neem voor de openingstijden een kijkje op de website van Shortgolf Cadzand-Bad. In Oostburg (circa 7 kilometer van Cadzand) is er een golfbaan met 19 holes en een prachtig clubhuis.

Airrepublic Villa Mer

Culinair Cadzand

In Cadzand zijn er genoeg prachtige plekken voor een hapje en drankje. In Cadzand zijn er zeven strandpaviljoens te vinden waar kan worden genoten van het heerlijke eten met een prachtig uitzicht over het strand. Bekijk deze pagina voor meer informatie.