Haltetaxi Cadzand

Het alternatief voor de bus

Helaas is er geen openbaar vervoer in en naar Cadzand. Wel kunt u gebruik maken van de haltetaxi. De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte op trajecten of momenten waar(op) de bus niet meer rijdt. De kosten bedragen € 0,96 opstaptarief en € 0,16 per kilometer.

Reserveren: de haltetaxi rijdt niet volgens dienstregeling. Je dient minimaal anderhalf uur van te voren je reis aan te vragen via 088-2358000 (bereikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur) of info@haltetaxi.nl.

Voor het gebruik van de haltetaxi is een gebruikerspas nodig! Maak uw eerste reservering bij voorkeur een week vooraf. Dan kan uw gebruikerspas op tijd worden aangemaakt. Geef bij de eerste reservering van de haltetaxi je naam, adres*, e-mail en mobiele telefoonnummer door, zodat een gebruikerspas aangemaakt kan worden. Je krijgt de pas binnen vijf werkdagen toegezonden. Mocht de pas nog niet binnen zijn, kun je al wel gebruik maken van de haltetaxi.

* gebruik als adres Villa Mer, Boulevard de Wielingen 7a, 4506 JH Cadzand. Dan wordt de pas naar de receptie gestuurd en geven wij deze aan u bij het inchecken.

Contant betalen: je kunt geen gebruik maken van je OV-chipkaart of abonnement. In de haltetaxi dien je contant of met je betaalpas te betalen.