Bezoek Breskens

bekijk de vissershaven en nog veel meer

Wilt u tijdens uw vakantie in Cadzand meer badplaatsen ontdekken, dan kunt u Breskens zeker niet missen. Met meerdere bezienswaardigheden, een haven, kilometers aan stranden en uitstekende restaurants is Breskens de perfecte plek voor een dagje weg. Tip: neem de fiets. Vanuit Cadzand fietst u in 45 minuten over de duinen naar Breskens (circa 13 kilometer).

Strandpaviljoen

Strandpaviljoens

Breskens telt maar liefst 5 Strandpaviljoens, met allemaal een eigen stijl en andere kaart.

Beachhouse 25: Walendijk 9

Van Houten: Walendijk 7

Loods Tien: Nieuwesluisweg 50

Het Halve Maentje: Nieuwesluisweg 44

Breskens aan Zee: Promenade 2

Visserij museum breskens

Visserijmuseum

Beleef in het Visserijmuseum het leven aan boord van een visser in zijn kotter. Leer zelf knopen leggen die handig zijn voor het leven op zee. Bewonder de modellen van oude en moderne vissersschepen en de fossielen van onder meer een wolharige mammoet. Ook heeft het museum een enorme collectie aan vogels, schelpen en koralen.

Kaai 1-103, 4511 RC Breskens

www.museumbreskens.nl

Breskens Spuiplein

Spuiplein

Het Spuiplein is het hart van Breskens. Met onder andere winkels, restaurants, kunst en een winkelcentrum met een supermarkt en een drogisterij. Er is altijd wel wat te doen voor jong en oud. Het Spuiplein bevat onder andere twee banen waar Jeu de Boules of Petanque gespeelt kan worden en kunst van Albert Kramer. Het Spuiplein is de perfecte plek voor een drankje op het terras na een stranddag of nog even snel een winkel binnen te springen.

Deze informatie is samengesteld door: